Traningsverket

From the Blog

Årsmöte 2020 – Uppdatering

Här följer en kort uppdatering kring årsmötet för Träningsverket och nuvarande status.

Då vi vanligtvis håller årsmöte i slutet av mars enligt våra stadgar, så har detta som ni märkt inte kunnat bli av som vanligt i år.

Vi följer givetvis de rekommendationer som finns och har därför tagit beslutet att fortsätta skjuta på årsmötet fram tills dess att man hör annat från Folkhälsomyndigheten.

Styrelsemöten hålls som vanligt, med åtanke kring distansiering så klart. Nästa planerade är i slutet av maj och en uppdatering kring detta kommer att komma ut på hemsidan, Facebook och Instagram i början av juni.

 

Vad händer med gymmet just nu då?

 

Styrelsen hade tidigare i mars diskussioner om att stänga ner gymmet temporärt i några veckor, men efter att vi rådfrågat styrkelyftförbundet så valde vi att försöka sätta fram handsprit, öka tillgängligheten på övriga hygienartiklar och varna så gott det går på gymmet kring Covid-19.

Vi har sett en markant minskning av medlemmar som tränar sen i början av mars, vilket har lett till att det är få tillfällen det är många på gymmet samtidigt.

 

Med det sagt så vill vi fortfarande tydliggöra att hygienen är det absolut viktigaste på gymmet just nu. Tvätta händerna ofta och tänk på att inte röra ansiktet efter ett set!

Ta hand om er och träna med eftertanke!

 

 – Styrelsen

Comments are closed.