Traningsverket

From the Blog

Förväntansfullt 2018

Snart kan ännu ett år läggas till handlingarna. I år har vi bland annat köpt en crosstrainer, skivstång, kettlebells och en hel del vikter. Vi vill även passa på att tacka Roland som har målat om stora delar utav lokalen.

För att klara av att köpa in nya maskiner beslutades det på årsmötet att höja medlemsavgifterna en aning, de nya priserna finns på hemsidan.

2018 ser ut att bli ett händelserikt år, en ny maskin är beställd och kommer levereras i början på mars. Det blev en kombinerad benspark/bencurl från Cybex (levererad utav Concept). Vi kommer byta in vår gamla benspark och bencurl och detta kommer frigöra en del plats till det planerade lyftarpodiet.

Vi kommer som tidigare annonserats göra en stor satsning på de tre stora (knäböj, marklyft och bänkpress). Lyftarpodiet kommer vi förhoppningsvis kunna börja bygga någon gång innan sommaren. Då är tanken att ha 3 plattformar jämte varandra och således få en station mer än i dagsläget och gummimattor för att skydda utrustning och hålla ner ljudnivån.
Sen under hösten, eller när ekonomin tillåter kommer vi att beställa vikter, skivstänger, bänkar, power rack och annan utrustning till lyftarpodiet.

Vi vill även passa på att tacka Matti, för all hjälp och tid han ger gymmet!

Gott nytt år!
– Styrelsen

Comments are closed.